Kdo smo

IMG_9430

DIREKTOR

 
ALEŠ PODREKAR
Pod grančiščem 1
4281 Mojstrana
gsm: +386 (0)41 650 039
email: ales.podrekar@timing-mojstrana.com

 

KDO SMO

 

Podjetje Timing Mojstrana je pionir časomerilstva tako pri nas, kot tudi na sami svetovni ravni. Smo podjetje z dolgo tradicijo, sami začetki pa segajo v leto 1968. V vseh letih nam uspešno uspeva slediti najnovejšim trendom in prisostvovati pri samem razvoju športa pri nas in v tujini. Naša ekipa časomerilcev vedno skrbi za strokovno in zanesljivo opravljeno delo, saj  se zavedamo odgovornosti do naših strank in predvsem do špornic in športnikov samih. Specializirani smo na področju elektronskega merjenja časov na športnih tekmovanjih, računalniške obdelave rezultatov in informatike ter oglaševanjem na športnih tekmovanjih svetovnega ranga.

 

NAŠA VIZIJA

 

Naša vizija za prihodnost je obdržati visok nivo strokovnosti, predvsem pa biti v koraku s časom. Še naprej se bomo trudili ustrezati najvišjim svetovnim športnim merilom, hkrati pa slediti najnovejšim tehnološkim rešitvam. Naša vizija je rešitve tudi razvijati in s tem prispevati k razvoju športa kot takega.

“Če ne morete leteti, tecite. Če ne morete teči, hodite. Če ne morete hoditi, se plazite. Karkoli  že počnete, pojdite dalje.” − Martin Luther King, borec za človekove pravice